Artiklid

ATELJEE CHERIE

Aadress: Telliskivi 60a, Tallinn, Harjumaa
Telefon: +372 509 0041 
Veebileht: http://www.ateljeecherie.ee
E-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Ateljee Cherie on kodumaine rõivabränd, mis valmistab käsitööna erilise hoolega ainulaadseid ja kordumatuid ning naiselikke rõivaid ja aksessuaare igas eas naistele. Cherie soovib oma toodetega naise sisemist ilu väljapoole tuua. Läheneme tellimustöid tehes personaalselt ja oleme paindlikud iga erisoovi täitmisel.
Materjali valikul kasutame ära ennekõike restide lõppe, ning palju huvitavaid tooteid valmib just kõiki pitsitükkide jääke kombineerides, sest väga soovime oma tegevusega hoida meie loodust. Aksessuaaride loomise idee tuli rõivaste tootmisel tekkinud materjalide jääkide ärakasutamise vajadusest, et viia tootmisjäägid miinimumini.Tulemuseks on keskkonnasäästlikul viisil valminud eriline, naiselik ja mitmekülgne aksessuaar, mida on võimalik kasutada erinevatel viisidel: juuksekaunistusena, kaelaehtena, vööna või randmekaunistusena.
Cherie vintage stiilis tooted on suunatud nii igapäevaseks kandmiseks, kui ka erilisemateks tähtpäevadeks ja üritusteks. Soovi korral on võimalus tellida tooteid just oma soovi ja äranägemise järgi.