Artiklid

OLEVI & THREE CROWNS RESTORANID, PEOKESKUS

Aadress: Olevimägi 4 ; Vene 8, Tallinn, Harjumaa
Telefon: +372 627 7684 (Olevimägi 4) ; +372 668 7036 (Vene 8)
Veebileht: http://www.olevi.ee ; http://www.threecrowns.ee
Facebook: https://www.facebook.com/olevirestoranjapeokeskus
E-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ; See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Olevi & Three Crowns restoranid ja peokeskus on varjatud pärl Tallinna restoranimaastikul. Ainulaadne kooslus Eesti keskaegsest arhitektuurist ja klassikalise kontinentaalse söögikoha planeeringust loob hubase ja romantilise õhustiku, mis sobib nii õhtusöögiks kui meeleolukateks pidustusteks.
Restorani menüü kätkeb Euroopa köögi parimaid traditsioone kaasaegsete kulinaarsete nüanssidega. Paneme rõhku kohalike ja piirkondlike toodete kasutamisele, mistõttu menüü muutub aastaaegade vaheldudes.
Meie põhiideeks on: aus ja hea toit!

Laua reserveerimiseks, palun kirjutage meile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ; See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või helistage +372 627 7684 Olevimägi 4; +372 668 7036 Vene 8

Olevis on kaks saali 30 - 80-le inimesele. Peokeskuse asukoht, interjöör, vaikus ja professionaalne personal pakub suurepäraseid konverentsi pidamise võimalusi, erinevad banketid, pulmad jne.

Info saamiseks palun kirjutage See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ; See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või helistage +372 627 7684 Olevimägi 4; +372 668 7036 Vene 8